Passievolle trouwambtenaar in Antwerpen

Wonen jullie in de omgeving van Antwerpen en zijn jullie van plan om te gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Wellicht kan ik jullie van dienst zijn met een speech op jullie huwelijk. Als jullie iemand zoeken die:

  • jullie het stralende middelpunt laat zijn,
  • voor een hartverwarmende toonzetting en sfeer zorgt,
  • door haar enthousiasme, persoonlijke benadering, humor en sprankel, jullie trouwceremonie onvergetelijk maakt,
  • …neem dan contact met me op!

    Wie ik ben

    Ik ben Grietje Pottie, de Vlaamse trouwambtenaar / ceremoniespreker. Al sinds 2000 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en in de loop der jaren heb ik al veel stellen mogen trouwen in Nederland en in België. Het liefste wat ik doe, is warme, persoonlijke trouwceremonies verzorgen die helemaal bij het bruidspaar passen. En als jullie iemand zoeken, voor jullie bruiloft in Antwerpen, met veel enthousiasme en energie, dan hebben jullie me nu gevonden!

    Werkwijze als ceremoniespreker op jullie bruiloft in Antwerpen

Het eerste gesprek is natuurlijk gratis en vrijblijvend. Ik vind het essentieel dat er een klik is en dat er vertrouwen ontstaat. Jullie kunnen dan al jullie vragen en wensen kenbaar maken en vaak is het zo, dat tijdens dit gesprek spontaan nog hele leuke ideeën opborrelen voor jullie bruiloft in of rondom Antwerpen.

Na die eerste ontmoeting beslissen jullie of je met mij in zee gaat voor jullie trouwceremonie. Is dat het geval, dan volgt er een tweede gesprek waarin ik jullie verhaal helemaal uitvraag. Jullie antwoorden verwerk ik dan thuis in een persoonlijke toespraak, zonder clichés en voorspelbare metaforen, maar helemaal op jullie toegespitst.

Antwerpen

Meer informatie over de trouwceremonie in Antwerpen?

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie van de trouwceremonie, in Antwerpen of omgeving, iets bijzonders en gedenkwaardigs maken? Bel of mail me gerust voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek. Ik trouw stellen in België, of overal waar jullie maar willen. Trouwen in het buitenland is ook mogelijk. En ook als jullie niet in Antwerpen wonen, zal ik jullie natuurlijk heel graag trouwen!

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button