Trouwen in Nederland of België

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen en willen er natuurlijk een heel speciale dag van maken. Maanden van tevoren zijn jullie bezig met de voorbereidingen: het kiezen van een sfeervolle locatie, een oogverblindend trouwkleed, een stijlvol kostuum, schitterende ringen… Wat echter niet altijd beseft wordt, is dat jullie ook voor een zeer persoonlijke trouwceremonie kunnen kiezen. Waarom genoegen nemen met een standaard toespraak als een unieke en onvergetelijke ceremonie ook mogelijk is?

Persoonlijke trouwceremonie

Op basis van een interview vertel ik met veel warmte, enthousiasme en inlevingsvermogen jullie persoonlijke verhaal ten overstaan van familie en vrienden. Zo is de mooiste dag van jullie leven precies zoals jullie het willen.

Trouwen doe je maar één keer en dan wil je natuurlijk dat alles klopt. Als trouwambtenaar/ceremoniespreker kan ik jullie ja-woord vragen op die ene bijzondere plek die jullie in gedachten hebben: of het nu in België, Nederland, of in een ander land is.

Mogelijkheden

Als ceremoniespreker kan ik jullie ja-woord vragen op die ene bijzondere plek die jullie in gedachten hebben: of het nu in België, Nederland, of in een ander land is. Ook twee bruiden of twee bruidegommen verbind ik met alle plezier in de echt.

bruiloft

Contact

Zijn jullie nieuwsgierig geworden na het lezen van deze pagina en willen jullie graag meer informatie? Neem gerust contact op via het contactformulier op deze pagina, of bel mij voor een afspraak.

Call Now Button