Een ceremoniespreker voor een mooie persoonlijke ceremonie

Beste aanstaand bruidspaar,

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Waarschijnlijk zijn jullie al bezig om van alles te regelen: een sfeervolle locatie, een oogverblindend trouwkleed, een stijlvol kostuum, prachtige ringen… Maar waar jullie wellicht nog niet bij stilstonden, is dat je ook een ceremoniespreker kunt inhuren om er zeker van te zijn dat jullie trouwceremonie er één zal zijn om nooit te vergeten! Waarom genoegen nemen met een standaard toespraak van 5 of 10 minuten in het stadhuis, als een unieke, persoonlijke en sprankelende ceremonie van 45 tot 75 minuten, door een passievolle ceremoniespreker, óók mogelijk is?

Als jullie voor het laatste gaan, dan zijn jullie bij mij aan het goede adres!
Ik ben ceremoniespreker en ik schrijf de trouwspeech op basis van enkele gesprekken. Eerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie al jullie wensen te kennen geven, en waarin ik graag vertel hoe ik een trouwceremonie opbouw. Als jullie beslissen met mij als jullie ceremoniespreker in zee te gaan, volgt er een tweede gesprek, en daarin vraag ik heel jullie verhaal uit: hoe jullie elkaar leerden kennen, wat jullie eerste indruk van elkaar was, hoe jullie relatie begonnen is, en nog veel meer… Met jullie input schrijf ik dan een speech die ik op jullie trouwdag met veel warmte, enthousiasme en inlevingsvermogen houd, ten overstaan van jullie dierbare familie en vrienden.

Wat ik doe als jullie ceremoniespreker

Je trouwdag is één van de mooiste dagen in je leven, en de ceremonie waarin je elkaar trouw belooft, en waarin je elkaar je ja-woord geeft, heeft iets magisch! Mijn missie als ceremoniespreker is jullie verhaal tijdens deze ceremonie zo te vertellen, dat alle harten worden geraakt. Er zal gelachen worden, er zullen traantjes weggepinkt worden, en je zult voor de rest van je leven met hele warme gevoelens op deze ceremonie terugkijken!

Wie ben ik?

Ik ben Grietje Pottie en ben Vlaamse en ik woon (nog, maar niet meer heel lang) in Arnhem. In Nederland sluit ik wettelijke huwelijken (net zoals de burgemeester of de schepen dat in België doet). In België kan ik weliswaar geen wettelijke huwelijken sluiten, maar wel ceremoniële. Voor jullie gasten is het alsof het écht is: je geeft elkaar ook het ja-woord, ringen worden gewisseld en certificaten (die ik maak) worden ondertekend.

ceremoniespreker

Mij inhuren als ceremoniespreker? Neem contact op

Zoeken jullie een ceremoniespreker…

  • ..die jullie -als bruidspaar- het stralende middelpunt laat zijn?
  • ..die voor een hartverwarmende toonzetting en sfeer zorgt?
  • ..die door haar enthousiasme, persoonlijke benadering, humor en sprankel jullie trouwceremonie onvergetelijk maakt?

Kijk dan even verder op mijn website of neem direct contact op. Dat kan via het formulier op deze pagina of door te bellen naar 06 286 22 224 (Nederland) of 04 95 62 52 68 (Belgie).
Ceremoniespreker zijn is een vak, en ik vertel jullie met veel plezier hoe een trouwceremonie heel bijzonder en gedenkwaardig wordt.

Op mijn testimonials pagina zie je enthousiaste reacties van bruidsparen die ik als ceremoniespreker al getrouwd heb.

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button