Een onvergetelijk huwelijk

Wanneer jullie samen hebben besloten om in het huwelijk te treden, willen jullie er natuurlijk iets heel speciaals van maken. Er gaat veel voorbereiding aan vooraf: het kiezen van de ringen, de trouwjurk, het trouwpak en natuurlijk de locatie van jullie huwelijk. Wat soms vergeten wordt, is dat jullie ook kunnen kiezen voor een mooie, persoonlijke huwelijksceremonie. Op jullie trouwdag willen jullie het beste van het beste, dus waarom een standaard toespraak wanneer er ook de keuze is voor een onvergetelijke, persoonlijke ceremonie?

Werkwijze

Om met veel inlevingsvermogen en enthousiasme jullie persoonlijke verhaal te kunnen vertellen op jullie huwelijksdag, vraag ik jullie van tevoren natuurlijk het hemd van het lijf. Hierdoor zal de mooiste dag van jullie leven aan al jullie verwachtingen voldoen!

Trouwlocaties

Natuurlijk willen jullie graag trouwen op die ene bijzondere plek. Of die plek nu in Nederland, Belgiëe of een ander land is, ik vraag jullie graag het ja-woord. Als trouwambtenaar / ceremoniespreker heb ik al vele stellen in de echt mogen verbinden.

huwelijk

Mogelijkheden voor jullie huwelijk?

Zijn jullie van plan in het huwelijk te treden en heeft het lezen van deze pagina jullie enthousiast gemaakt over mij als ceremoniespreker? Neem dan gerust contact op via grietje@pottie.nl of bel mij voor een kennismaking. Graag vertel ik over de vele mogelijkheden voor jullie huwelijk.

Call Now Button