Ceremoniespreker voor jullie huwelijk in Kalmthout

Gaan jullie trouwen in Kalmthout of omgeving? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Wanneer jullie op zoek zijn naar een ervaren ceremoniespreker dan ben ik, Grietje Pottie, jullie graag van dienst. Vanaf 2000 ben ik al buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en heb al vele stellen mogen trouwen in zowel België als Nederland.

Wie is trouwambtenaar Grietje Pottie?trouwen in Kalmthout

Op dit moment woon ik nog in Arnhem, over niet al te lange tijd zal ik me in Brugge vestigen. Ik ga terug naar mijn roots. Het vak trouwambtenaar / ceremoniespreker brengt me enorm veel plezier. Ik zie het eerder als een passie dan als werk. Ik heb al meer dan 1000 stellen mogen trouwen. Levensverhalen boeien me mateloos, ik ben een sociaal persoon en maak de trouwceremonie in Kalmthout graag warm en persoonlijk.

Voorbereiding voor jullie trouwceremonie in Kalmthout

Het 1e gesprek dat ik met jullie voer is gratis en vrijblijvend. Het is voor mij belangrijk dat er een klik tussen ons is en er wederzijds vertrouwen ontstaat. Al de vragen die jullie hebben voor het huwelijk in Kalmthout kunnen worden gesteld. Vaak is het zo dat tijdens dit gesprek al veel leuke ideeën opkomen voor de bruiloft.

Wanneer jullie na het 1e gesprek graag met mij als ceremoniespreker doorgaan volgt er nog een gesprek. Ik zal jullie verhaal helemaal uitvragen, zodat ik een warme persoonlijke speech voor het huwelijk kan maken. Niet alleen stellen uit Kalmthout, ook in Nederland of andere plaatsen in Belgie zal ik jullie graag trouwen. Het is zelfs mogelijk om de bruiloft, met mij als ceremeoniespreker, in een ander land te houden.

Alles over de mogelijkheden voor jullie bruiloft in Kalmthout

Willen jullie van de trouwceremonie iets bijzonders maken en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me gerust een mail of bel voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Via het contactformulier kunnen jullie me alle vragen stellen over mijn werk als trouwambtenaar / ceremoniespreker. Ik verzorg graag de speech voor jullie huwelijk in Kalmthout!

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button