Persoonlijke speech

Wanneer jullie hebben besloten om te trouwen, willen jullie er natuurlijk iets speciaals van maken. Er gaan vele voorbereidingen aan vooraf. Onder meer de locatie, ringen, trouwjurk en trouwpak moeten gekozen worden. Ook de speech op jullie huwelijk is natuurlijk erg belangrijk. Als Trouwambtenaar kan ik met mijn huwelijksspeech voor een persoonlijke ceremonie zorgen.

Na een interview met jullie zal ik de speech voor het huwelijk gaan schrijven. Deze ga ik dan tijdens het huwelijk met veel enthousiasme, warmte en inlevingsvermogen doen. Jullie persoonlijke verhaal komt zo goed aan bij vrienden en familie. Zo wordt jullie bruiloft echt iets onvergetelijks.

Wat is er mogelijk?

In mijn jaren als ceremoniespreker heb ik al vele speeches voor huwelijken mogen geven. Of jullie nu in Belgie, Nederland of een ander land willen trouwen, ik vraag jullie graag het ja-woord. Natuurlijk verbind ik ook twee bruidegommen of twee bruiden graag in het echt.

speech huwelijk

Maak een afspraak!

Wanneer jullie na het lezen van deze pagina enthousiast zijn geworden en graag kennis willen maken, dan kan dat natuurlijk. Neem contact op via het contactformulier of bel mij op +31 (0)6 286 22 224. Ik verzorg graag de speech op jullie huwelijk.

Call Now Button