Jullie Trouwambtenaar

Mijn naam is Grietje Pottie. De eerste twee jaar van mijn leven bracht ik door op Mallorca, daar komt vast mijn zonnige humeur vandaan. Mijn ouders gingen na die twee jaar terug naar België, waar mijn vader een kasteel annex restaurant overnam. Als jong meiske gluurde ik al stiekem in de prachtig ingerichte balzaal waar grote huwelijksfeesten werden gevierd. Chique geklede mensen zwierden over de dansvloer – en je raadt het al: mijn fascinatie voor bruiloften was geboren!

Ervaring

Ik studeerde in Gent (België), East Sussex (Engeland) en Zeist (Nederland). In 2000 ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Leeuwarden. Ik herinner me nog steeds mijn eerste trouwceremonie in de feestelijke zaal van het Stadhouderlijk Hof: wat onwennig in de toga, en de vader van de bruid die me achteraf kwam complimenteren – ik denk dat ik toen net zo als straalde als zijn dochter…

Sinds 2004 woon ik in Arnhem en ben ik in deze gemeente benoemd tot trouwambtenaar. Ondertussen heb ik al meer dan 800 huwelijken gesloten. Ik noem het expres geen werk – het is namelijk mijn passie!

trouwambtenaar

Werkwijze

Ik ben een mensenmens: altijd op zoek naar werkelijk contact. Als oud-docente en life-design-coach verdiep ik me graag in levensverhalen. Verbinding is hierbij mijn kernwoord.

Call Now Button