Trouwen op een speciale locatie

Steeds meer bruidsparen willen niet alleen een onvergetelijke ceremonie – ze willen die ceremonie op ‘hun’ speciale locatie – zelfs in het buitenland: bij dat mooie château aan de Loire, in die haciënda bij Barcelona, romantisch in Venetië…

Willen jullie het nog exotischer, de oceaan over? Naar de Caraïben? Of oostwaarts: naar Bali of Thailand…alles is mogelijk!.

trouwen in het buitenland

Persoonlijke ceremonie

Alleen is wettelijk trouwen in het buitenland zeer omslachtig: het kost veel inspanning om alle formaliteiten en benodigde documenten te regelen. Het vraagt de nodige tijd, het nodige geld, en hoogstwaarschijnlijk is de ceremonie helemaal niet persoonlijk.

Daarnaast is het goed je te realiseren dat een wettelijk huwelijk in het buitenland volgens het recht van dat bepaalde land gesloten wordt – dat kan dus afwijken van het Nederlandse/Belgische recht…

Onvergetelijk trouwen in het buitenland

Wil je toch naar het buitenland voor een zeer avontuurlijk en speciaal huwelijk, maar wil je niet de bureaucratische rompslomp, kies dan voor een ceremonieel huwelijk. Dat betekent dat je – al dan niet gratis – wettelijk in Nederland/België trouwt, en de ceremonie –voor jullie gevoel het échte trouwen- in het buitenland laat plaatsvinden. Ik ga natuurlijk heel graag met jullie mee om deze ceremonie een onvergetelijke belevenis te laten worden!

Maak een afspraak

Hebben jullie trouwplannen in het buitenland en willen jullie van de huwelijksceremonie iets bijzonders en gedenkwaardigs maken? Bel of mail gerust voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Call Now Button