Enthousiaste trouwambtenaar voor jullie huwelijk in Brasschaat

Jullie zijn van plan te gaan trouwen, gefeliciteerd! Wanneer jullie iemand zoeken die een speech op jullie huwelijk kan geven in Brasschaat, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Grietje Pottie en ik ben een Vlaamse trouwambtenaar. Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik al sinds 2000. Zowel in Nederland als in België heb ik al veel stellen mogen trouwen.

Over mijn werk als ceremoniespreker in Brasschaat en omgeving

Op dit moment woon ik nog in Arnhem, maar ik ga me vestigen in Brugge. Terug naar mijn roots in België. Ik heb heel veel plezier in mijn werk als ceremoniespreker. Eerder zie ik het als mijn passie dan dat ik het echt als werken zie. De levensverhalen van de stellen interesseren me enorm. Ik ben sociaal, enthousiast en laat dit ook in mijn werk naar voren komen.

Mijn werkwijze voor jullie bruiloft in Brasschaat

Graag kom ik, wanneer jullie mij kiezen als jullie trouwambtenaar, op bezoek bij jullie in Brasschaat. In een eerste gesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kijken of er een klik is. Al jullie vragen en wensen voor jullie bruiloft in Brasschaat, hoor ik dan graag. Hierdoor kunnen allerlei leuke ideeën ontstaan.

Na deze ontmoeting kunnen jullie beslissen of jullie mij kiezen als ceremoniespreker voor het huwelijk in Brasschaat. Natuurlijk volgt er nog een gesprek wanneer jullie voor mij kiezen. In dit gesprek zal ik vragen naar jullie verhaal dat ik dan in mijn speech kan verwerken. De toespraak maak ik persoonlijk en warm.

brasschaat

Trouwen? De mogelijkheden voor jullie huwelijk in Brasschaat?

Zijn jullie geinteresseerd in een kennismakingsgesprek met mij? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Bellen kan natuurlijk ook! Ik vertel jullie graag alles over de mogelijkheden voor de trouwceremonie van jullie huwelijk in Brasschaat of omgeving. Of jullie nu uit België of Nederland komen, ik ben graag degene die jullie trouwt op de bruiloft!

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button