Uw ceremoniespreker in Brugge

Hebben jullie samen de keuze gemaakt om te gaan trouwen en wonen jullie in Brugge of omgeving? Hartelijk Gefeliciteerd! Wie weet kan ik jullie in het echt verbinden tijdens jullie bruiloft. Sinds 2000 ben ik, Grietje Pottie, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Al vele stellen heb ik mogen trouwen zowel in Nederland als in België. De trouwceremonie maak ik graag warm en persoonlijk.

Even voorstellen

Op dit moment woon ik nog in Arnhem, maar ik ben van plan binnenkort terug naar mijn roots te gaan en zal verhuizen naar Brugge. Met veel plezier ben ik ceremoniespreker en zie het eigenlijk niet zozeer als werk, maar als mijn passie. Mijn interesse voor mooie levensverhalen is groot en ik ben ook een sociaal persoon. In mijn jaren als trouwambtenaar heb ik al meer dan 1000 stellen mogen trouwen.

Voorbereiding voor een huwelijk in Brugge

Ik heb graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met jullie. Essentieel is voor mij dat er een klik en vertrouwen is. Al de vragen en wensen die jullie hebben over de trouwceremonie kunnen jullie bij mij kwijt. Vaak ontstaan er zo leuke ideeën voor de bruiloft.

Wanneer jullie na de eerste kennismaking een goed gevoel over mij hebben, volgt er een tweede gesprek. In dit gesprek zal ik veel vragen stellen zodat ik jullie persoonlijk verhaal goed in de speech voor het huwelijk in Brugge kan verwerken. Ik doe dit zonder voorspelbare teksten of clichés.

trouwen Brugge

Mij als ceremoniespreker op jullie bruiloft in Brugge?

Willen jullie na het lezen van deze pagina wel eens kennis met mij maken? Dat kan natuurlijk! Ik kom graag eens bij jullie in Brugge langs. Neem contact met mij op om een afspraak te maken. Vul het contactformulier op deze pagina in of bel me gerust op. Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden voor jullie bruiloft. En ook wanneer jullie niet in Brugge wonen, spreek ik natuurlijk graag op jullie huwelijk.

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button