Trouwen tijdens het Bosch’ Winterparadijs.

Grietje Pottie, beter bekend als dé Vlaamse trouwambtenaar, heeft het jaar 2012 spetterend afgesloten. Tijdens het Bosch’ Winterparadijs in ’s-Hertogenbosch trouwde zij meerdere malen op onverwachte en romantische wijze.

Een trouwceremonie zoals ‘het hoort’ hoeft niet met de Vlaamse trouwambtenaar. Grietje Pottie, die nu al jaren ervaring heeft in het vak, vindt dat een huwelijksvoltrekking moet passen bij het bruidspaar. Zelf doet zij dit op een hartverwarmende en persoonlijke manier. ‘’Dit kan bij de gemeente, maar uiteraard ook op een speciaal gekozen plek’’, aldus Grietje.

De Vlaamse die nu woonachtig is te Arnhem, staat bekend als enthousiast en betrokken. Zij hoort dit vaak terug. ‘’Het mooiste compliment dat ik ooit heb gehad, was de vraag of ik een vriendin van het bruidspaar was.”

Nog net vóór de kerst heeft Grietje de mensen in ’s-Hertogenbosch verrast met een optreden als trouwambtenaar in het openbaar.  Ondanks het koude weer en de regen wist zij een warme ceremonie te verzorgen. Bij de grote kerstboom midden op het plein van het Bosch’ Winterparadijs heeft zij een verliefd paar getrouwd. Dit deed ze door o.a. samen met het bruidspaar terug te blikken op het begin van hun relatie. Aan het eind van de ceremonie klonk een liefdevol en krachtig ja-woord!

Ook dit jaar staat de Vlaamse trouwambtenaar weer klaar om verloofden op een unieke manier in de echt te verbinden – in Nederland, België en ook veel verder weg.