Ceremoniespreker voor jullie bruiloft in Gent

Wanneer jullie in de buurt van Gent wonen en willen gaan trouwen, dan kan ik, Grietje Pottie wellicht jullie trouwambtenaar zijn. In Belgie maar ook in Nederland heb ik sinds ik buitengewoon ambtenaar ben sinds 2000 al vele stellen mogen trouwen. Zoeken jullie iemand die een mooie persoonlijke speech op jullie huwelijk kan geven? Ik sta graag voor jullie klaar.

Over mijzelf

Ik ben van plan me na een periode in Arnhem te hebben gewoond te vestigen in Brugge, terug naar mijn roots. Ik heb als ceremoniespreker en trouwambtenaar enorm veel plezier in mijn werk. Al gebruik ik liever het woord passie dan werk. Ik heb al meer dan 1000 stellen mogen trouwen, wie weet trouw ik jullie in Gent! De levensverhalen van mensen boeien me en ik houdt graag een persoonlijke speech tijdens jullie bruiloft.

Voorbereiding voor jullie huwelijk in Gent

Graag kom ik bij de eerste kennismaking naar jullie in Gent toe. Het is belangrijk dat de klik tussen ons er is en dat er vertrouwen ontstaat. Al de vragen en wensen die jullie hebben bespreken we, vaak borrelen er dan weer nieuwe leuke ideeën op voor jullie huwelijk.

Wanneer we de eerste ontmoeting, gratis en vrijblijvend, hebben gehad kunnen jullie beslissen of jullie een goed gevoel hebben bij mij als trouwambtenaar voor de trouwceremonie. Er volgt dan een tweede gesprek, dan zal ik details van jullie verhaal vragen. Zonder cliches maar persoonlijk en helemaal op jullie toegespitst verwerk ik het tot een persoonlijke toespraak voor jullie bruiloft.

trouwen Gent

Persoonlijke trouwceremonie in Gent?

Wanneer jullie besloten hebben mij als ceremoniespreker op jullie bruiloft te willen in Gent, dan doe ik natuurlijk mijn uiterste best om er iets bijzonders van te maken. Benieuwd naar mooie trouwlocaties in Gent? Trouwen in het buitenland? Vragen over mijn werkwijze? Bel of mail me gerust voor een kennismaking. Ik heb al stellen mogen trouwen in Belgie, Nederland, Frankrijk enz. Trouwen in Gent of omgeving? Denk aan mij als jullie trouwambtenaar op jullie ceremonie.

Bekijk de video voor een beeld van mij als ceremoniespreker

Call Now Button