Naïma en Alex

Toen wij besloten te trouwen, wisten we al meteen dat we Grietje als trouwambtenaar wilden vragen. We kennen haar al jaren en wisten dat zij als geen ander met een persoonlijke benadering de huwelijksceremonie zou kunnen voltrekken. Wij wilden zeker niet naar het gemeentehuis om daar van een ambtenaar, met wie we geen connectie hebben, een onpersoonlijk standaard verhaal te horen. Dus besloten we om de ambtenaar op locatie te laten komen. En nog leuker om een super-persoonlijk verhaal te krijgen door een opgewekte en energieke persoonlijkheid.

De huwelijksceremonie was de mooiste die wij hadden kunnen wensen. Grietje heeft er echt een happening van gemaakt en ze wist ons alsnog plezierig te verrassen met humor en leuke anekdotes. Het publiek heeft gelachen en tranen gelaten en was zelfs op momenten verbaasd over sommige van onze persoonlijke momenten, waarvan ze niet eerder de fijne details hebben geweten.

Grietje heeft stilgestaan bij de levensmomenten die wij belangrijk vonden, en daarnaast heeft ze er een heel eigen draai aan gegeven. Ze weet het publiek echt te boeien en te enthousiasmeren.

Het is dat we maar een keer trouwen 😉