Peter en Ellen

Wij hadden op het gemeentehuis een heel nare ervaring achter de kiezen, echter geen stress want we hadden alle vertrouwen in Grietje en deze was ook meer dan terecht.

Ons eerste gesprek via skype was een verkennend gesprek, wat kon Grietje voor ons betekenen? Trouwen voor de kerk is absoluut niet iets dat bij ons past en dus waren we het beide eens, we gingen voor een zo persoonlijk mogelijke trouw. Grietje paste perfect in dit plaatje na een half uur skypen was het voor ons duidelijk. We wouden Grietje erbij. 18/06 trokken we naar Nederland voor een familiebezoek en dat was op 2 straten van Grietje wat voor ons heel aangenaam was. In dat persoonlijke gesprek praten we uren en werden we opnieuw herinnerd aan al onze liefde. We haalden mooie en ontroerende herinneringen boven. Onze overleden ouders moesten een plaatsje krijgen en onze 2 kinderen ook. Na het gesprek was ons beeld gevormd en hadden we er alle vertrouwen in. Gelukkig maar want die steun en dat vertrouwen bleek nodig.

Na heel wat problemen op het gemeentehuis kwam ik als bruid een uur te laat toe met paard en kar. Overal zag ik alleen lachende gezichten en iedereen had de rust bewaard. Onze ceremonie was er 1 vol met ontroerende emoties, er vloeide meermaals een traantje. Al onze persoonlijke elementen kwamen naar boven. Nu nog krijgen we te horen dat het de persoonlijkste trouw was die we ooit hadden gezien. Grietje betrok de oudste zoon (8) heel mooi in de ceremonie en Maxim glunderde van trots toen hij ons huwelijk mocht afkloppen. Ook mocht hij als een echte meneer mee tekenen, hij had dagen op zijn handtekening geoefend.

We beleefden de mooiste dag van ons leven en dit allemaal dankzij Grietje, ze bleef altijd kalm en had alleen onze wensen voor ogen. We werden tot niets gedwongen en er was niks gemaakt. We waren intens gelukkig.
Danku Grietje

Peter, Ellen, Maxim em Linus