Anniek en Michiel

Grietje heeft onze huwelijksdag heel bijzonder gemaakt.
We hadden besloten om te gaan trouwen in de Belgische Ardennen en ons leek het leuk om een Vlaamse trouwambtenaar te hebben. Na kort zoeken kwamen we terecht bij Grietje en meteen na het eerste gesprek via de telefoon waren we om.
Tijdens onze gesprekken merkten we meteen dat ze echt meedacht met hoe wij onze bruiloft voor ons zagen, en door haar aanstekelijke enthousiasme en ideeën kregen we steeds meer zin in onze bruiloft en hadden we er het volste vertrouwen in dat de ceremonie fantastisch zou worden!.
16 juli 2016 was het dan zover en Grietje heeft alle verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt: de ceremonie was mooi, intiem, humoristisch en emotioneel. Al onze gasten werden meegenomen in de manier waarop Grietje de ceremonie heeft gedaan. Hierover hebben we heel veel complimenten gekregen. Als wij terug kijken op onze bruiloft is de ceremonie toch echt ons hoogtepunt.
Grietje we willen eigenlijk maar één ding tegen je zeggen: super bedankt dat je onze trouwambtenaar was en ons een ceremonie hebt gegeven die we nooit zullen vergeten.
Liefs,
Michiel en Anniek