Alma en Hans

Onze ‘recensie’ heeft even op zich laten wachten. Dat heeft helemaal niets te maken met de prestaties die de ‘Vlaamse trouwambtenaar’ op 12 december vorig jaar leverde.
Van heel veel bruiloftsgasten hebben we gehoord: nog nooit zo’n ontspannen en feestelijke bruiloft meegemaakt. Meestal is het praatje van de trouwambtenaar akelig voorspelbaar en tamelijk slaapverwekkend. Niet dit keer met Grietje. Ze wist perfect te balanceren tussen gepaste ernst (het was voor ons de eerste keer en het is toch een belangrijk ritueel) en fijne portie humor en warmte waar het nodig was.
De getuigen (de twee zonen) kregen een glansrol toebedeeld en Grietje had van de teksten die we haar aangeleverd hadden een prachtig verhaal gemaakt met een perfecte timing.
Of het nu aan het Vlaamse van de trouwambtenaar ligt of helemaal aan Grietje zelf, ze is in de wieg gelegd voor dit vak. Wie van zijn trouwerij iets moois wil maken vergeet niet de Vlaamse Trouwambtenaar/Grietje in te schakelen!             Zij is de kers op de bruiloftstaart.
Met vriendelijke groet,
Hans en Alma.