Laurence en Tom

Bij het plannen van ons huwelijk wisten we één ding meteen zeker: we wilden geen kerkelijke of spirituele dienst. Anderzijds vonden we het wel heel belangrijk om méér te kunnen delen met elkaar, onze familie en vrienden, dan de onpersoonlijke en amper 10 minuten durende officiële huwelijksvoltrekking in het stadhuis.

We gingen op zoek naar alternatieven, en gelukkig werd Grietje ons (via via) aangeraden.

Al snel kon ze tijd vrijmaken om ons te ontmoeten in Brugge. Tijdens deze ontmoeting merkten we meteen dat Grietje een zeer warme persoonlijkheid had en dat we ons er goed bij zouden voelen om dit zeer belangrijke element van onze ‘big day’ aan haar toe te vertrouwen.

Het contact tussen deze eerste ontmoeting en de dag van ons huwelijk verliep altijd heel vlot.

Grietje gaf duidelijk aan welke informatie zij van ons nodig had, en stelde ons de juiste vragen om uiteindelijk een heel mooie, ontroerende, soms heel grappige, en nooit geforceerde/gemaakte ceremonie in elkaar te kunnen steken.

Voor ons was het een perfect moment, en ook onze familie en vrienden hebben genoten en waren onder de indruk van  Grietjes talent.

Bedankt voor alles, we wensen jou heel veel geluk toe met het verder uitbouwen van “De Vlaamse Trouwambtenaar” in Vlaanderen!

 

Tom en Laurence